WorldSkills 2015 IT Network Systems Administration válogatóverseny

Kedves Fiatal Barátunk!

2007 (Shizuoka. Japán), 2009 (Calgary, Kanada), 2011 (London, Egyesült Királyság) és 2013 (Lipcse, Németország) után a brazíliai São Pauloban megrendezésre kerülő WorldSkills 2015 lesz az 5. a sorban, ahol magyar hálózati informatikus mérheti össze tudását a világ legjobbjaival.

Felmerülhet a kérdés, hogy Magyarország hogy áll az összehasonlításban. Az eddigi versenyzőink bebizonyították, hogy a hazai szakképzésből és felsőoktatásból kikerülő legkiválóbb szakembereknek helye van a nemzetközi elitben. Érmes helyezést eddig még nem sikerült elérni, de az élmezőny nincs elérhetetlen messzeségben. Talán éppen most kerül elő egy olyan magyar tehetség, aki São Pauloban felállhat a dobogóra.

A versenyt ebben a szakmában szervező  HTTP Alapítvány, a társszervező Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a  támogatókkal együtt azon dolgozik, hogy megtalálja a legtehetségesebb, legjobban felkészült, legrátermettebb fiatal informatikust. A kihívás komoly, hiszen a nemzeti válogató végső győztesének várhatóan több száz szakmabeli társat kell majd maga mögé utasítani.

Ha érzed magadban az elszántságot, ha szeretnél ott lenni 2015 augusztusában Brazíliában, akkor jelentkezz most!

A jelentkezés lezárult!

Részletes versenyfelhívás

 

Gyakran ismételt kérdések

 
Csőke János, WorldSkills 2013, Lipcse (Németország)
Szabó Gábor - WorldSkills 2011, London (Egyesült Királyság)
Farkas Máté -  WorldSkills 2009, Calgary (Kanada)
Kiss Gergely - WorldSkills 2007, Shizuoka (Japán)

 

Támogatóink és partnereink