WorldSkills 2015 - 5. hírlevél

Kedves Versenyző!

1.    A mai napon mindenkinek kiküldtük a HTTP Alapítvány versenyportáljának eléréséhez szükséges felhasználói nevet és jelszót.

2.    Kérjük, hogy aki valamilyen okból kifolyólag nem kapta meg a levelet és azt a levélszemétgyűjtőben sem találta meg, az a http://comp.netskills.hu/login/index.php oldalon kattintson az „Elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát?” felirat alatti gombra. A felhasználói nevet üresen kell hagyni, e-mail címként pedig a regisztrációkor megjelölt e-mail címet kell megadni. A rendszer ezt követően új jelszót fog küldeni, amivel már remélhetőleg sikeres lesz a belépés. Akinek a fenti módszer sem segítene, az haladéktalanul jelezze ezt a ws2015@netskills.hu címen!

3.    Azt javasoljuk, hogy minél előbb teszteljétek a szervere történő belépést. A versenyportál címe: http://comp.netskills.hu. A bejelentkezés után kattintsatok „WorldSkills 2015” linkjére, hiszen később ezen az oldalon jelennek majd meg a versenyfeladatok. Az oldalon már látható a regisztráció megerősítését és a versenyszabályzat elfogadását szolgáló nyilatkozat. Kérjük, hogy a nyilatkozatot  minél hamarabb, de mindenképpen még a verseny kezdete előtt fogadjátok el! Aki nem tölti ki a nyilatkozatot vagy a nyilatkozatban nemleges választ ad, az automatikusan kizárja magát a versenyből!

4.    Legutóbbi hírlevelünkben jeleztük, hogy a verseny ideje alatt WebEx közvetítés fogja segíteni a kapcsolattartást. A gördülékeny lebonyolítás érdekében holnap (szerdán) 14.00 és 15.00 óra között próbaközvetítést tartunk. Ez lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy stressz-mentesen ismerkedjen meg a rendszerrel. A közvetítésbe történő bekapcsolódáshoz az alábbi linket kell a böngésző címsorába (IE, Firefox vagy Chrome) beírni:  https://ciscolearning.webex.com/ciscolearning/k2/j.php?ED=226498292&UID=0&HMAC=97ed28b0e8c17e4126054b46a6b81d3d8719134b&RT=MTgjMjU%3D Első alkalommal egy plug-in fog letöltődni, ennek a telepítését engedélyezned kell.
A közvetítéshez leghamarabb 13:30-kor lehet kapcsolódni, de bármiféle aktivitás (hang kommunikáció, chat, képernyőmegosztás stb.) csak 14 óra után lesz a részünkről. A belépéshez a nevedet, e-mail címedet és a ws2015 jelszót kell megadnod. Ahogy említettük, a te mikrofonod mindvégig ki lesz némítva, így csak a chat funkcióval tudsz majd velünk kommunikálni. Az üzeneted címzettjét egy listából tudod majd kiválasztani, de javasolt az „All Panelist” opciót használni, mert akkor a mi oldalunkon mindenki megkapja.
A próbaközvetítés csak a technika tesztelését szolgálja, érdemi információt a versennyel kapcsolatban nem fogunk megosztani. Aki nem tud részt venni a próbán annak sem kell izgulnia, semmi fontos dologról nem marad le.
A csütörtöki éles közvetítéshez új linket fogunk küldeni! A verseny alatt zajló közvetítésbe már 12:30-tól be lehet kapcsolódni, de érdemi információra csak 13:30-tól lehet számítani.

Ha az elsők között szeretnél értesülni a versennyel kapcsolatos információkról, akkor kövess bennünket a Facebook oldalunkon!
www.facebook.com/netacadhu
 
Jó felkészülést kívánunk!

Üdvözlettel,
a HTTP Alapítvány versenyszervező csapata

 

Támogatóink és partnereink